Srdce si nepoeticky
Odříhlo
Přesycené city k tobě
Namlsané laskominami
O kterých již dlouho se mu
Nesnilo
O dosti víc v této době
Svědí jak opar
Můj věčný chtíč
Trochu bolí
Hotový nezmar
Proč nechce pryč
Jak tohle dopadne
Řekla si duše
A nalila si panáka
Přemýšlím jak vypadá poetické odříhnutí...asi by to mohlo být takové to miminkovské s ublinknutím.
02.12.2023 00:42:40 | Jiří I.Zahradník
Co pije tvá duše, Anfi???
26.11.2023 11:05:46 | cappuccinogirl
Má duše je sice zocelená, avšak rozmařilá, Cciccinko.
Takže něco, co dýl zrálo (třeba zralou úvahu ale zrovna ne :))...)
26.11.2023 13:58:25 | Anfádis