Ten stěhovavý pták
co uhnízdil se mi v duši,
když odhodil svůj šat
na podzim, když prší...
Bláhový byl snad ???
V mé dlani jen hrstka peří,
na srdce buší chlad.
On věřil v nás, i já věřím
navždy a tisíc krát.
To zdá se mi, že sněží.....?