Láska
Nežne na dlaň ti sadne
zlatý hviezdny prach
hviezda padá nedopadne
mesiac utopený v jazerách.
Večer vyrástol z ničoho,
zahorím šťastím
chveješ sa, primnoho
v klíne Ti zaspím.
Slová ti šepkám do dlaní
dlane kričia do ucha
si moja kráľovná, ja poddaný
láska z neba popŕcha.