Letí mi z hrudě motýlů pár,
ty chytáš je do svých spár,
mlčky držíš krásu světa, možná i víc,
směs zaprášených pocitů v policích.
Jsou takhle v bezpečí?
Nemusím se bát?
Odolávat slzám,
pro lásku umírat.
Zoufám jestli nezlomí se,
křídlo nebo dvě,
ten můj malý motýl,
v tvé dlani uhyne.
Co si počnu pak,
bez té krásy,
jenom s prázdnem,
stejně jak ten motýl,
už živé nevyváznem.