Život
Až se jednou hlava má zahalí do šedé,
srdce si na všechny krásný chvíle s tebou vzpomene,
že jednou na světě žijeme,
že jednou opravdicky milujeme,
že nicotné jsou chvíle bez tebe,
že hloupé je žít jen pro sebe ..
Přečteno 171x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, o3_gambit, martinaV
Komentáře (0)