Najkrajší dar
Moja drahá mama pozri sa
hviezda zdobí nebesá
v jej lesku moja tvár
dáva ti ten najkrajší dar.
Ak už spíš, nech sa ti sníva
o hviezde, ktorá skrýva
pestrú jar
najkrajší dar
ten jasný žiar
nech ti neruší snár
nech životom ti svieti
to ti prajú tvoje deti.
Krásná!
29.11.2023 18:05:35 | Žluťák
Krásné, dojemné, citlivé, láskyplné...skvělé..., příteli...
Prajem všetko dobré...
29.11.2023 17:03:52 | Ondra