Láska je slepá potvora
co sedá kam se jí zachce
klidně si sedne i na tvora
co zrovna ji vůbec nechce.
Láska je vlastně náhoda
bloudící časem a místem
možná je virem od Boha
co nám má nabourat systém.
Láska je prostě neskutečná
vnáší nám do žil touhu
občas je taky dost nebezpečná
když si z nás udělá slouhu.