Zahřátí
Pojďme topit v duše krbu,
rety rády přikládají.
Tvými polibky nepohrdnu,
když mi s láskou přistávají.
Těla objetím zahřejme,
buďme mrazu odolní.
Něžná slova zasejme,
když jsme krásně povolní.
Milá slůvka přidejme,
k dobru našeho souznění.
Lásku naší hlídejme,
v ní jsme totiž nezlomní
Přečteno 175x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit, Sonador, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)