Ve větru divokém nezkrotná láska se rodí,
plamen vášně, ohnivá a svobodná jako pták
Překračuje hranice, které osudy kladou,
nezkrotná láska touhy nás oba svádí
Jako oceán divoký, vlny se valí,
láska se rozednívá a zapaluje srdce
Bez ohledu na obavy a překážky na cestě,
nezkrotná láska s každým okamžikem sílí
Navzdory všem překážkám, co se před ní staví,
nezkrotná láska nezná žádné hranice
Prochází temnotou, jako světlo v noci září,
spoutané srdce čistou vášní se zahřívá
Jako ohňostroj plný jisker a záře,
nezkrotná láska tímto světlem oplývá
Jako řeka v divokých vodách proudí,
neposlušná láska, co smyslům odolává
Když se oba v náručí tohoto ohně spojí,
divoká láska se stává nesmrtelnou, věčnou
Nezkrotná láska, co žádnou cestu nezná,
naději, radost a nebeskou slávu přináší
Tak se neboj, dovol lásky divoké se chopit,
pokorně slunce před ní svůj žár skloní
S láskou nezkrotnou tvou duši prolíní,
společně životem budete se vinout