V hlasu větru se nese píseň lásky,
jemné tóny vyznání, jako perly v prachu
Vrší se slova, která srdce rozbuší,
píseň lásky, co nás do výšin postaví
Melodie něžná jako vlna, co pobíhá pobřežím,
v tichu vyslovuje, co slova nedokáží říct
Obklopuje nás sladká rozkoš, vůně květin vánku,
píseň lásky, co v duši hřeje a smutky zbaví
V pomalém taktu srdečního tepu se vznáší,
píseň lásky, co duše propojuje a sjednocuje
Sladký zpěv světel, co se spojují v jedno,
nesmírné štěstí do tvého života přináší
Dotekem melodií tančíme na nebesích,
stoupáme k oblakům, svobodou se obejmeme
Slunce září jasně, naše láska se rozkvétá,
píseň lásky, co na křídlech andělů vzkvétá
Ať tato píseň lásky nám věčně zaznívá,
nás spojuje a přináší radost do našich dnů
Srdce nám, nechť bije v harmonii a souzvuku,
píseň lásky, co naše duše navždy oživí
Tak pojďme společně zpívat a tuto lásku slavit,
spojeni melodiemi, jak to jenom zvládneme
Píseň lásky, nechť se šíří a světem zní,
vyznání našich srdcí navěky zůstane