Myšlenky na tebe
Hravé a mazlivé
Uschovám pod polšťář
Myšlenky žárlivé
Rozšíří inventář
Kam mám je dát
Zakopnu pod postel
Vylovím
Až kdybys zahořel
Milostně k jiné
Z myšlenek toužebných
Ušiju prádélko
Jen co ho uvidíš
Řekneš mi
Ty sladká prdelko
Až vytáhneš z pod loźe
žarlivé myšlenky,
nech ležet ty nože
a broušené sekerky,
prádelko toužebné
problémy vyřeší
teď jsi má služebná
a já moc chci
večeři!
:D
Promiň Anfádisko:)
Krásná básnička i plány na řešení problémů:-*
30.11.2023 11:10:46 | Žluťák