Propojení
Dýchám Tvé teplo
v telepatii myšlenek.
Kde jsi?
Je sníh
a cítím z lásky kvést med.
Můžeš jít blíž?
Prosím.
Má hvězdo i múzo.
Jedna pusa a roztaji.
Miluji a miluji
a Tobě kus žáru věnuji.
Přitul se.
Jsi anděl z peřejí.
Mrtvé naděje se právě křísí.
Jsou skoro Vánoce.
S nádechem milování.
Přečteno 189x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, Iva Husárková, jort1, Niška, Henry_propper, IronDodo, Anfádis, Marťas9, Tvbm, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)