Kdysi možná
Anotace: To slovo možná, myslíš že poznáš, když schová se večer za mráky. To slovo možná, myslíš že poznáš, až budou se dít zázraky.
Možná, že kdysi,
měli jsme se rádi.
Možná, že kdysi,
chtěli jsme se mít.
Možná, kdysi,
jsme byli kamarádi.
Možná, že kdysi,
teď musíme dál jít.
Komentáře (0)