Já se snad začnu červenat!! Děkuji za tak krásná slova! :)) Tvé chvály si moc vážím!
02.01.2024 15:18:07 | Lesní žínka
Tato báseň...naprosto úžasná a koukám, že jsi si v obratech pohrála bravurně.
Zrezivělá klika a dveře, co už nikdy nezavržou ti říkají sbohem...fakt dobrý.
Jsi královna melancholické poezie.
02.01.2024 15:10:45 | mkinka
Nádherná... Krásně prokreslená - vidím to jako film...
Měj se kouzelně :)*
02.12.2023 23:11:46 | Ondra
Je opravdu nádherná. A snad je to těmi plazivými pramínky či co, ale je fakt jako živá, tahle báseňka...a to se opravdu nepovede často. Děkuji ti, že mohla jsem si ji "prožít" i já.
02.12.2023 22:18:16 | cappuccinogirl