Anotace: .
Kdo se mi líbí víc
Nez nádech borovic
Než vůně líbezná
Co sám anděl nezná
Než hlas v rytmech plouzivych
Jež počítáš lásko ty
Ty a já božský Odeon
Kde skotačí srdce zvon
Já Mikuláš s motykou
Ty Křemílek s motýlkem
Já křepelka s harmonikou
Ty kočka se sexy tilkem
Já vojín s odznáčkem
Ty kudrnáček
Kdo líbí se mi víc nežli ty
Je takový na světě div
Já hladový přece tak sytý
Když dávám svou nouzi na odiv