Nebyla jsi ty, byla jiná
za zvuků z Lohengrina
na červeném koberci
kde muži sahaj po věnci.
Tam po nudném obřadu
kde prošli jsme sítí davu
a po dnech plných rozkoší
Tvůj rozum láska ohluší.
Tu v nestřeženou chvíli
když sny tvůj spánek skryly
bohatý jsem zmizel v dál
a cestou jsem se usmíval.
Tak až příště další žena
bude láskou zasažena
první vždy co budu chtít
půlku auta, chatu, byt.
Nesmějte se moji milí
dnes jsem žabař v dané chvíli
vždyť ženy jsou dnes zmatené
a neumí říct lásce ne.
...a tak vznikaj případy,
že muž například z Ottawy
dokáže dostat miliony
od jedné milující ženy.
Když jsem o těchhle případech slyšela ve zprávách, obočí mi vyjelo... já jsem taky z tý lásky kolikrát vedle, ale že bych se až tak nechala zblbnout...to je naprostá absence mozku, ne???
06.12.2023 10:22:54 | cappuccinogirl