Nejmenovaný ti nepoví
že stojí u okna za kterým prší
vidí provazce
a ví jak marné jsou to snahy
hasit co dohořelo
když
oči máš studený i vlahý
a po oknech ti stéká
mříž
A jmenovaná (naprosto snadno pojmenovatelná) ti poví... žes napsal to SKVĚLE :-)*
06.12.2023 18:57:03 | cappuccinogirl