někdy prostě cítím tolik lásky, že se bojím
otevřít své srdce úplně dokořán
otevřít ho tobě
otevřít ho noční obloze
otevřít ho sobě
co když proto neumím milovat?
a jen v lásce stále chybovat
tak prosím mi svou ruku dej
a tu tíhu světa se mnou rozdýchej
nech naše těla se odrážet ve světlech neonů
a zkus aspoň na chvíli uvěřit tomu
že vše je tak strašně pomíjivé
a pod závojem noci přesto jiné