Anotace: Láska za mřížemi... To je to nejhorší co může lásku potkat .. ale pokud je to láska opravdová, překoná i toto zlé období... Tak jako u mě...
Tvé svobodě bráni mříže a ostnatý Drát,
Trest za to, že jsme s drogama neuměli přestat.
Vzali ti nejenom svobodu, chtěli i lásku vzít,
Netušili ale, že to by nás museli zabít!
♡
Naše Láska totiž překoná cokoliv,
Ať si mezi nás stoupne kdykoliv.
Naše Láska potrvá na věky věků,
Potrvá věčně, milióny roků.
♡
Jen ty a já naše gangsterka láska,
muže zkusit přijít jakákoliv zkouška.
Tu nejtěžší už máme skoro za sebou,
Zkouška osudová ,,CESTA ZA SVOBODOU“…
♡
Na konci té cesty, čeká nás už jen Radost,
Konec mříží a vězení, Bůh nám dá milost.
Jen teď musime tohle těžké období překonat,
A pak už se budeme navždy a provždy ,,SVOBODNĚ“ Milovat!
♡
Vždyť na konci cesty mě ceka radost.. pustí mi moji lásku a já Budu zase šťastná
08.12.2023 05:38:31 | ToxicVerun
Je tě škoda!
Jsi mladá, pěkná, máš talent, ale v hlavě jenom tu vzpomínku na hnusnou minulost, kterou si dláždíš cestu ke stejně marné budoucnosti.
07.12.2023 00:18:47 | Žluťák