"Zklamání"
Anotace: trochu smutný, ale tak to je
Na tvář mi spadla vločka
a zkryla moje zklamání.
smutná jsou teď moje očka,
slzám nikdo nebrání.
Řekl jsi jen: "Promiň,
ale jinou mám rád!"
Pak odešel jsi do ticha
a nechal mně tu stát.
Sníh se snáší do ulic
a zkrývá stopy mé i Tvé.
Přeji Ti štěstí víc,
než jsi dal dnes Ty mně.
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Kozoroh 1, Rikitan
Komentáře (0)