Ve světě plném zázraků a touhy,
kde srdce hraje sladkou melodii
Láska jako nekonečný oceán vzniká,
plný emocí, žáru a vášně v srdci každém
Láska je jako květina v rozkvětu,
rozlévá se ve vzduchu a nikdy neutuchá
Jemným dotykem a láskyplným pohledem začíná,
roste do říše, která zná jenom jedno jméno
Je to síla, která spojuje dvě duše,
bez ohledu na vzdálenost a časovou střeš
Láska je magie, kterou nelze přehlédnout,
je to dar, kterým jsme všichni obdařeni
V tomto vesmíru lásky přeplněném,
jsme navzájem propojeni neviditelným vláknem
Spolu se procházíme životem a sníme,
láska nás pevně spolu drží
Tak vzpomeň si vždy, že láska je tady,
v srdci každém, který touží ji objevit
Ať rozjasní Tvé dny a obarví Tvé sny,
láska je magie, která nám všem rozumí