Anotace: ( Opět jedna archivní )
... když nesmíš mne milovat
buď mi sluncem
budeš na srdci hřát
buď mi větrem
budeš po duši hladit
buď mi sněhovou vločkou
budeš v dlaních tát
buď mi deštěm
budeš na těle chladit
buď mi andělem
budeš při mně stát
buď mi světlem
budeš na cestu zářit
buď mi nemocí
budeš bolet
já budu tě přesto milovat
třeba i za sto let
Slibuješ??? Můžu ti...věřit???
Ach, Jiříčku... Krásnej večer tobě za tohle pohlazení:-)*
Nebooooj, dobře vím, že to bylo všeobecný...ale to víš, na takovýhle slůvka se každá ženská chytne :-)*
08.12.2023 19:10:09 | cappuccinogirl
Jirko, krádně jsi otevřel a krásně jsi zavřel tuto báseň, prostě nádhera.
:)*
08.12.2023 19:00:30 | Anfádis
Pěkná romantika, kamaráde:)
08.12.2023 17:42:04 | Žluťák
Takové zamilované už historické výlevy. ( nebo hysterické ? ) Díky kámo.
08.12.2023 17:49:38 | Jiří I.Zahradník
Historické zní důstojněji (ať už to bylo jakkoli)
Pěkný večer.
08.12.2023 17:51:41 | Žluťák