Naivní
Anotace: Pro jednu uplakanou Kopretinu...
Ticho, ona pláče.
Ticho ona se trápí.
V myšlenkách čas nazpět popohání.
Slzy bičují tváře
a prosí o smilování.
Zázraky se prý dějí,
ale dnes není den pro čarování.
Její samota dotýká se srdce,
bojovat s mlýny nejde přece.
Našel svou lásku v náručí jiného chtíče –
byl to podraz
nebo už zapomněl na sliby,
co se lásky týče?
Komentáře (1)
Komentujících (1)