Naděje
Anotace: Celé je to o naději v neco, co te spasi. JE to laska?
Střecha z miliónů hvězd,
v hlavě zmatek z lásky,
první křest.
Babylón z jazyků,
jak získat cesty z velkých měst,
nemáš ve zvyku
za ruku nechat se vést.
Rozum radí nenechat se svést,
slepá vášeň,
už není čas na další test.
Hodina okamžiku
a hlas lásky bez zlozvyku
říká mlč
a konej to,
co osud dal na ramena ti nést.
Slepá kolej zmizí,
když budeš lásku do života vést,
máš totiž nad hlavou
ještě miliony rozzářených hvězd.
Komentáře (2)
Komentujících (2)