Anotace: ***
***
Dotekem něhy
po slunci toužit
Tebe smět cítit víc
prolnutí hvězd
proplouvat splynutím
nadnebím kroužit
perutí andělů
nechat se nést
šeptat svá tajemství
dýchaná blízkostí
stržena vášní
prohnutá v luk
propsána do rtů Tvých
divoká peřejí
citů těch nejsladších
milostných muk
***