Vzýváme boha Amora
tak jako slunce ranní
chceme dál v sobě zachovat
lásku a milování.
Vzýváme srdcem vše
co s láskou souvisí
je to jak naše mše
v Sacré-Coeur v Paříži.
Vzývám Tě moje bohyně
každičký večer i ráno
chtěl bych Ti usnout na klíně
pokud mi bude přáno.
Pokud ti bude přáno,
pak na tom klíně proboha nespi :-)*
Dílko krásný, ale znáš mně, neudržela jsem se... odpusť:-)*
09.12.2023 17:50:18 | cappuccinogirl