V srdci mám lásku hlubokou,
k Tobě, Luboši, putuje dnes slov
Jsi oporou a útěchou mého života,
s Tebou se cítím silnější a zábavnější, jako na prknech divadla
Aničko a Terezko, mé malé květiny,
s vámi jsem poznala radost a nové odstíny
Vaše smíchy a pláč jsou hudbou mého srdce,
nikdy neustávejte v tom, co vás naplňuje štěstím
Luboši, ty jsi opatřující slunce mého vesmíru,
v Tobě našla jsem naději, lásku a klid
S Tebou je cesta životem pestřejší,
bez Tebe by můj svět byl o něco chladnější
Aničko a Terezko, dary mého srdce,
jste mou radostí, největší cenností
Miluju vás nade všechny hory a moře,
společně tvoříme rodinné světlo, zářící až do nebe
Milovaný Luboši, Aničko a Terezko,
vy jste moje štěstí a naděje opravdová
Vší láskou v srdci vás objímám,
navždy spolu, pospolu, ať nás nikdo nerozdělí
Láska v každém písmenku, láska těm, kteří jsou tvé "nejvíc"... Mišulko, moc si vážím, že jsi se o tohle podělila. Tou fotečkou jsi otevřela své soukromí a nechala nás do něj nahlédnout. Přeji celé tvé rodině i tobě lásku, klid a štěstí.
09.12.2023 15:11:56 | cappuccinogirl
děkuji moc, kapučínko, také přeji celé Tvoji rodině lásku, klid, štěstí, ale především ZDRAVÍ
11.12.2023 21:06:47 | Misha