Lásce
Všude je hluk města
a mě chybí Tvá ruka
i k Tobě cesta.
Jsem pro Tebe hezká?
Kout občas zavalený v šedi.
Čichám vánoční koření.
Purpura zní.
Svetr, čepici
mám ve vzdálené ulici
a zpívám nitrem naděje.
Jsou Vánoce
a s Tvým dechem
se vše prohřeje.
Ach lásko.
Držíš mě,
i když je rampouch
na střeše.
Všechno se dá
a koleda nám zpívá v rozhlase.
Narodil se Kristus Pán
a dobře je nám.
Po douškám šeptám
romantický šém.
Cupky, dupky.
V rozkoši i ráje
v náruči Tvé vášně jsem.
Jsi zlatem, jantarem.
Pusa letí prostorem.
Přečteno 202x
Tipy 39
Poslední tipující: Paulín, Ďábel sám, Fialový metal, Iva Husárková, Misha, jort1, Jan Kacíř, Alala, IronDodo, RadekČ, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)