Jsi slza,
kterou nechám stéct,
má múza,
co umí rozum plést.
Jsi radost,
letmý úsměv, ale i smích,
má slabost,
když taju v rukách tvých.
Jsi zvonem
smyslných myšlenek,
v srdci mém
největší z hádanek.
Moc krásné-milé-hřejivé-něžné-i smutné..., milá MartinkoV :)*
Objímám Tě* a přeji nádherný čas strávený s Láskou Tvou :)*
09.12.2023 22:06:10 | Ondra