Chvíle...
Jsem s Tebou
A tak smutno je mi
Jako by svět
Okolo byl
Hluchoněmý
Já ne
To asi svět se pomýlil
A sotva si vzpomene
Na portrét
Do prostoru nakreslený
Více ho již není
Ač zůstal viset dlouho
Jako prázdné stěny
Jsem s Tebou
A tak smutno je mi
Ten portrét
Naší láskou vytvořený
Zmizel a není...
Přečteno 206x
Tipy 28
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, ukrytá v máku, nehledaná, Kan, Sonador, Anfádis, martinaV, Marten, Ophelia81, IronDodo, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)