Anotace: ( Další z archivu )
V trafikách cedule
DNES LÁSKA NENÍ NA PRODEJ
a v nejbližší putyce
dřepí Amor
s pivem v ruce
luk s šípy na věšáku
náladu jen zpívat
účet samou čárku
jen je kosou stínat
no tak Amore
běž se vycpat
na ulici o mne nezavadí
jediný pohled
a ty tady propíjíš úplatky
od škaredých holek
Třeba čeká, až to bude stát za to,
snad to nepřežene a nebude to každá
která řekne ti: za 500,-:zlato
a za 1000,- jsem pro život ta pravá:)
11.12.2023 22:18:29 | Žluťák
I Amor má právo na chvilku klidu:-D jinak skvělý nápad, líbí se mi :-)
11.12.2023 22:05:26 | Jupiterka