Snažím se tě rozesmát
snažím se ti barvu dát
na líčka kouzelná
neb červeň tvá je nádherná
Nemohu tě políbit
nemám totiž v srdci klid
přesto stojím jak opařen
když jsem tebou osloven
Je to
láska skrytá
Je to láska mého těla
Je to láska mé duše
Je to láska
k
jedné
...
..
.