Láska, ta mocná čarodějka,
která srdce kouzlí bez ustání
Svým dotekem všechno promění,
v nekonečné moře štěstí a vášně
Její kouzelná moc dokáže sjednotit,
ty nejodlišnější duše u sebe spoutat
Rozjasní temnoty, otevře dveře štěstí,
zanechá vzpomínky plné sladké nostalgie
Láska je jako magie, která zázraky tvoří,
rozptyluje obavy, jako rosa v ránu rozpouští
Vede nás cestou plnou plamenů vášně,
za sebou zanechává stopu nevymazatelnou
Je jako ochranný štít v bouři života,
dává nám sílu překonat každou zkoušku
Je klíčem k našemu vnitřnímu štěstí,
zahání strachy a vyvolává jiskru radosti
Nekonečná láska zahřívá duše,
obklopuje nás sladkou něžností a náklonností
Jako magie se šíří všude kolem,
naplňuje nás láskou a hloubkou pocitů bez hranic
Láska, ta mocná čarodějka našich srdcí,
ve svém objetí najdeme bezpečí a smysl
Věřme v její sílu a nechme se vést,
když se láska objeví, všechno stane se jasnějším než jest