Anotace: ( Dnešní pokus o poezii )
Jsi tak blízko
a přesto tě necítím
Sedíš mi na víčkách
a přesto tě nevidím
Jsi kapkou potu
která mi stéká
ze zad do žlábku
Z dálky šeptáš
miluj mě Jurášku
Pěkná originální básnička.
17.12.2023 16:16:55 | mkinka
Jakejpak pokus?:) Moc pěkná je.
14.12.2023 06:02:46 | Žluťák
Něžně vtipná, chytrá poezie
14.12.2023 04:13:29 | Anfádis
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?