Lásku mi vráť
Anotace: Buď hreš alebo sa teš
Lásku mi vráť
potom môžeš spať
aj celý rok
Asi som cvok
Ty mi dávaš
trojku z mravov
ja si dávam
trikrát grog
Dnes nesmieš spať
prídem ti zahrať
posledný raz
kým stratím hlas
Stojím tu sám
s tvrdou hlavou
tak to rande
nepokaz
Nevraciam sa späť
preto kľudne seď
len nazriem a hneď
ďalej bežím....
Lásku mi vráť
dnes ju tu
chcem mať
Platím vždy keš
Neviem či vieš
že odchádzam
nocou tmavou
Buď hreš
alebo sa teš
Komentáře (6)
Komentujících (5)