V bdělém snění...
S tváří stíněnou havraním křídlem
Do páry z brambor
Na okno píši Tvé jméno
Myšlenky spletené v hnízdech šedých vlasů
A krví pocity mrtvé plují
Jak tažní ptáci v osamění
Usedám před zrcadlem
A vidím, jak život prošel a mizí
V minulost, ztrátu, mlčení
A stále čekám
Na proudící tok
Z něhož ke mne dolehne Tvé volání
Pro Tebe však jsem u břehu jen
Starý strom...
Přečteno 134x
Tipy 23
Poslední tipující: ukrytá v máku, Jiří I.Zahradník, Anfádis, jitoush, IronDodo, jort1, narra peregrini, nehledaná, Sonador, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)