Byl jsem, ... už je to dlouho v minulém životě ...
zasvěcen bohyni ... stavitelce chrámů ...
... A tak jsem stavil chrámy ...
Stavil jsem mnoho let chrámy lásce ale ...nebydlel jsem v nich ...
... tam přebývali jiní ..
Těžkou prací ale rostla moje síla, ... až jsem získal převahu ...
... a sílu odejít ...
... ... A od t+ch dob již nestavím chrámy lásce ....
ale sám přebyvám v nich ...
-------------------------------------------
*- moc pěkně ... a pro mě napsaný ...
04.04.2007 18:00:00 | HarryHH
... já se usmívám skálopevně .. její ... samotě ...
... koutkem rtů ... šeptám ... byla jsi krutá ...
02.04.2007 09:03:00 | Marcella
Otevřená brána a dobyvatel s růží u pasu... Skončila bitva, která nezačala a bojuje se na všech frontách nevyhlášené vélky o přežití...
Bojuj!
02.04.2007 09:01:00 | G.P.