Moc krásné...fakt takovou jsem dlouho nečetla
04.04.2007 21:01:00 |
Krutost a zloba
na světě budou vždycky,
však krutá doba
smete i hrad despotický
Tak přeji, ať jedenkrát
smíříte se oba
báseň ať zní melodicky
...nech si o tom zdát...
:o) J.C.s
04.04.2007 18:52:00 | j.c.
Třetí sloka mi trošku skřípe, ale jinak naprosto souhlasím s Tvým názorem na věc! Jestli máš teda narozeniny, (ale i kdybys neměla:) tak to Ti přeji hodně moc lásky a zdraví a peněz, všechno si to zasloužíš.
04.04.2007 18:40:00 | Rádoby zoufalá
Jsi jako vichřice,
zlobíš se - velice,
jsi jako hurikán,
snad dodnes nepoznán,
jsi jako horský vzduch
-
vyvětráš všechen puch ;-)
BAB_o - říkají roboti,
ne já :-D
02.04.2007 09:36:00 | G.P.