nešetří
rozumem nápady
nejiskří
ačkoli hvězdou
vždycky chtěla být
po stopách vlků sněhem jít
po stínech stromů
po hladinách
domů
až zase jednou
probuzení
a noční výkřik utichá
vzpomínka zbyde
pobavení
na první růži
usychá
a kde se vzala ozvěna se hlásí
to nejspíš..
nespíš?
spadl zvon
ani ta lana poctivostí hnána
ani to sevření..
je to on?
proto ty slzy umačkané cípy
a pohled věčně sklopený
nesměj se múrám, že je láká světlo
měsíc
to pro něj zrozeny
Tak tahle je skvělá. Oslovila...a moc. Děkuji, moc ráda jsem četla :-)*
16.12.2023 21:05:45 | cappuccinogirl