Zavři oči,
svět kolem tebe vzdychá,
dlouze, slastně
a deštivě.
Zavři oči,
svět ti šeptá,
jak chutná zralost
a chtíč léta.
Zavři oči,
svět se ztiší,
chtíc objat
Tvá mokrá kolena.
Zavři oči,
tiše šustí o tom slova,
že jako divoký med
voní na Tvé kůži rosa....
Zavři oči...
ať mnohé se může plnit.
Mávám, Honzí a PPÚ*
30.12.2023 22:00:09 | Emily Říhová
Zavři oči...
jen chvíli posečkej na jarní rosu.... PPÚ
30.12.2023 22:04:04 | Tomcat
Nádherná báseňka...a od prvního do posledního písmenka naprosto "mrazuvzdorná"... protože tahle...rozpaluje :-)*
17.12.2023 21:14:21 | cappuccinogirl