Anotace: ( Zase jedna archivní )
na konci vlnících se vlasů
v hlubinách očí
na dně jejich zelených tůní
v zatáčkách bijícího srdce
na vrcholcích vztyčených bradavek
na samém kraji chvějícího se těla
v elektrizujícím doteku dlaně
nad propastí úst
v tušení
ve žhavou lávu polibků
je naděje
že mě jednou
budeš
milovat
Pěkná, Jirko... i ta představa zelených očí...
17.12.2023 22:52:18 | Žluťák