Lásce
Čekám ve víru snů.
Láska je milá
a kreslí od stojanu.
Co maluje?
Klíč od přístavu.
Čelo hladí domů.
Obejmutí bez dopadů.
Dáme si Evino jablko?
Ach, zlato.
Šálek touhy k tomu.
Slast šeptá v prostoru
nejen snu.
Milování šplhá z nebe.
Ty, zázrak
i láska, co realitou štípe.
Už máš domalováno?
Ty nejkrásnější muži.
Ze rtů si beru tu pravou růži.
Na věky věků amen.
Hlavně nezapomeň.
Tvá láska s velkým l.
14.12.2023
Přečteno 168x
Tipy 24
Poslední tipující: zdenka, Jarunka, Misha, IronDodo, Anfádis, cappuccinogirl, martinaV, Psavec, Marťas9, šerý, ...
Komentáře (0)