Anotace: .
Nechám se unášet -
představou,
že sedíme spolu a
nevíš co dál,
líbáš mě, když začnu vyprávět
o něčem, co dávno jsi znal.
Představou,
že nesmělost opadne,
zázrak můj vysněný,
mysl v prázdno se propadne,
smysl v jedno teď zastřený.
Představou,
že bereš si svou moc,
nade mnou - touhou malátnou,
když kolem plíží se noc
a já ráda budu
tvou růží uvadlou.
Tvým padlým andělem.