Vezmi hrst radosti, smíchu a úsměvů,
přidej špetku laskavosti a několik snů
Do mísy společnosti nalijte lásku,
zamíchejte něhou a trochou vášně
Připište špetku důvěry a porozumění,
přimíchejte hojnost, štěstí a sblížení
Přidejte koření ve formě polibků,
jednu vlnu naděje z pohádkové knihy
Nezapomeňte na trochu sváteční magie,
pár hvězd z nebeské výšiny
Do pece lásky dejte moudrost a sílu,
vařte na mírném plameni, než se spojí
Až se recept na lásku správně upeče,
připravte si stůl plný lásky a ohňů
S partnerem se posaďte a štěstí si přejte,
vánoční recept na lásku vám dá radost a klid
Recept na lásku...to je úžasnej nápad... a ingredience máš úžasné, Miško:-)*
18.12.2023 20:38:01 | cappuccinogirl
děkuji moc, myslím, že tohle k Vánocům patří, ale především láska, radost, pohoda, štěstí...:-)*
18.12.2023 21:03:56 | Misha