Večer ve výřivce
Lampa na zdi už skoro nesvítí
Jen bliká
V prasklinách mezi cihlamy
je vidět světlo od sousedů
Kocour mě líže zmrzlou tvář
vidím tu krásu tvého pohledu
nad hlavou nebe plné hvězd
Měsíc už ztratil svoji zář
Duše má ve tmě hledá tě
chtěla by ti bít o kousek blíže..
A nikdy neztratit tě..
Přečteno 183x
Tipy 8
Poslední tipující: Lesní žínka, Anfádis, narra peregrini, Psavec, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)