Až vrátí se k nám září...
V prach zrcadla
Lásku k Tobě kreslím
Vzpomínky uzavírám
A za okny polární zář
Vplouvá na potemnělé plátno noci...
Má básnířko
Zažehnuta sama sebou až sama sebe ztrácíš
Přeji si v Tobě číst
Ještě naposledy
Až otočí se hvězdný kalendář
Až vrátí se k nám září...
Přečteno 178x
Tipy 20
Poslední tipující: Iva Husárková, jort1, Psavec, Marťas9, Ophelia81, o3_gambit, Anfádis, mkinka, IronDodo, Sonador, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)