Tvůj anděl strážný Tě sleduje,
když vítr klidem po poli vane
V bezpečí na Tvé straně stojí,
s náručí lásky a křídly nad dvoranou
V nejtemnějších nocích, když Ti světlo chybí,
při Tobě stojí, aby Tvvým průvodcem byl
Váháš-li na cestě, kterou si máš zvolit,
on Ti ukáže směr, aby Tě ochránil
Tvůj anděl strážný Tě s láskou hýčká,
s Tebou radost i žal sdílí
Vždycky Tě podporuje a varuje,
aby Tvá duše byla v bezpečí až do konce
Tvůj úsměv a slzy pozoruje,
Tvoje sny a obavy zná
Svými křídly Tě obejme,
ať se v klidu a bezpečí cítíš
Neviditelný, ale věrný přítel,
navždy na Tvé straně stojí
Tvůj anděl strážný Tě chrání a miluje,
v každém okamžiku a v každém kroku Tě provází
Tak se na něj spolehnout můžeš,
on Tě nikdy samotnou nenechá
Tvůj anděl strážný - Tvůj nejvěrnější přítel,
jeho láska Tě vždy znovu obnoví