Ve Tvých očích hvězdy září,
ve Tvém úsměvu se štěstí ukrývá
Jsi nejvonnější květ v rozkvetlém sadu,
mou duši Tvoje láska oblažuje
Tvůj dotek mi věčnou sílu dává,
pohlazení Tvojí kůže jako zázrak zní
Srdce mi v hrudi tichounce bije,
zamilovala jsem se do Tebe
Tvé rty jsou sladkým nektarem,
jeden polibek je pro mě magií
Celý svět se v okamžiku ztrácí,
když jsem s Tebou, není nic mou mocí
Tvoje přítomnost je má inspirace,
v Tobě nekonečné štěstí nacházím
Jsi mým slunečním paprskem na obloze,
s Tebou se volná jako pták cítím
Miluji Tě jako nikoho před Tebou,
jsi můj anděl, můj životní cíl
Nechte nás společně plout po moři lásky,
ať naše srdce v dokonalém souzvuku bijí