Svícen
Anotace: nevím, co u tohodle napsat...
Noční oblohu nad hlavou,
náladu mám však mlhavou,
ne mlhavá je špatné hodnocení,
přemýšlíš o mně a to se cení.
Přemýšlíš však ve zlém
a to mě trápí.
já žiju stále se snem,
že čas se vrátí.
Snila jsem o tom, že mi odpustíš,
neodpustils...
avšak ty velmi dobře víš,
že já snila a doufala...
Plamínek svíce rychle zhas.
Co byl ten plamínek?
To býval v černých vodách zlatý jas,
v němž spočíval kamínek.
Má naděje je pryč, zmizela.
Ten svícen, který schovával svíčku naděje,se roztříštil.
Můj blahý život nenávist zkazila,
ale já se nevzdala a plamínek se opět rozsvítil.
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
Komentáře (3)
Komentujících (3)