Veselé Vánoce blíží se k nám,
kdy čas se v kouzelném rámu zastaví
Vánoční stromek ve světle svíček září,
radost srdce všech do nebes se vznítí
Zvony zvoní a tichá noc se snáší,
přinášejí naději, co s sebou nesla
Dárky se na zemi rozlétly,
otevřené srdce každého z nás zaplesalo
Všichni se shromažďujeme kolem stolu,
chutná vůně pečeného štěstí se v dýmu vznáší
Rodina, přátelé, blízcí i milovaní,
společně čas radosti a lásky slavíme
Děti plní očekávání a úžasu,
sněhuláci, saně a sníh z jihu
Vánoční přání divy plní,
v ruce držíme naději jako křídla
Kouzelný čas Vánoc přišel k nám,
hřejivé věci důležité nám sdělí
Lásku rozdáváme a radost přijímáme,
vánoční zázraky okolo nás znějí
Tak vydejte se do světa plného sněhu,
věřte, že Vánoce vždy ponesou klid a mír
Kouzelný čas, který září nadějí,
Veselé Vánoce všem přeji!